Sommersalg 2020

Sommersalg 2020 på kosmetikk, sminke, dufter og skjønnhetsprodukter

Sommersalg 2020 Eleven

Med sommeren kommer ofte salg i butikker sammen med det fine været. Vi har samlet butikker som fører skjønnhetsprodukter på nett som har sommersalg i 2020 på denne siden. Dette gir deg muligheten til å kjøpe sminke, make-up produkter, solprodukter, dufter, hudpleie, hårpleie og mer. På salget vil du finne fantastiske sommerdeals som passer til hen, stor, liten, gammel og ung.

Hos nettbutikkene finner du et stort utvalg av sminkeprodukter som blant annet mascara, øyenskygge, leppestift, neglelakk, pudder, foundation, sminkekoster og annet tilbehør.

Du får også tilbud på en mengde sommervarer som blant annet solkrem, after sun produkter, selvbruning og andre produkter som du ikke må gå tom for i løpet av sommeren.

Les også om Kroppspleie om sommeren

Under ser du hvilke butikker som har startet salget. Listen vil bli oppdatert gjennom hele sommeren. Se de beste tilbudene på produkter i bunnen av dette innlegget. Tilbudene blir hentet fra forskjellige nettbutikker.

Sommersalg 2020 i følgende butikker:

  • Nordicfeel: Opptil 60% rabatt. Tilbudet er gyldig så lenge varene finnes på lager og salget varer fram til 01. august. Vær oppmerksom på kampanjen gjelder ikke value packs og Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
  • Coverbrands: Hos Coverbrands er det Før-Sommersalg og det betyr at du får 15-30% rabatt på nesten hele nettbutikken.
  • Eleven: Elevens store sommersalg er i gang og du får opptil 50% rabatt på mange skjønnhetsprodukter. Her finner du blant annet skjønnhetsprodukter fra kjente og populære merker som Rituals, Pixi, MAC, Holika Holika, Bobbi Brown til lave priser.
  • Yves Rocher: Det er salg hos Yves Rocher med opptil 60% rabatt på en mengde varer innen kategorier som sminke, parfyme, ansiktspleie og kroppspleie.

Beste Sommerdeals

I tillegg har vi funnet noen bestselgere som du bør ha på baderommet ditt eller med på sommerferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *