Black Friday

Black Week | Black Friday | Cyber Monday Tilbud & Salg 2020

Black Friday Tilbud

Black friday er en shopping dag som opprinnelig kommer fra USA og feires hver år på fredag etter Thangsgiving. Sammen med Cyber Monday markerer det starten på den årlige julehandel med rabatter og gode tilbud.

Vi forbereder deg på årets shoppingfest ved å gi deg en oversikt over nettbutikker som har Black Friday Salg.
Se fram til gode tilbud og rabatter på skjønnhetsprodukter. Noen nettbutikker tjuvstarter Black Friday og har en hel uke en såkalt «Black Week» med fantastiske tilbud. 

BliVakker

Black Week er i gang hos BliVakker og du får fra 25 til 60% rabatt på neste hele sortimentet.
I tillegg får du nye og unike tilbud på populære skjønnhetsprodukter hver dag i hele uken.


coverbrands Black Friday 2020

Coverbrands

Coverbrands kickstarter Black Week allerede nå å gir deg nye tilbud hver eneste dag fram til Black Friday.  Ser fram til flotte salg innen skjønnhet fra kjente og populære merker.


Nelly

Hos Nelly får du 20% rabatt på alt og 30% rabatt på utvalgte produkter.
Beauty-sortimentet til Nelly består av blant annet produkter innen kategorier som ansiktspleie, hudpleie, makeup, negler og parfyme.


Black Friday 2020 – Skjønnetsbutikker med Salg

Black Friday har blitt til en av verdens største shoppingdager, også her i Norge med fantastiske salg. Mange butikker åpner allerede midnatt eller tidlig om morgenen.
Ofte er det lange køer utenfor butikken før de åpnes og mange mennesker er forberedt på datamaskinen, mobiltelefonen og nettbrett for å få de beste tilbudene. Det har til og med hendt at enkelte butikker har opplevd å måtte slippe folk inn puljevis i nettbutikken.

Mange nettbutikker feirer denne handelsdagen med fantastiske tilbud innen skjønnhet og sminke. Det gir deg muligheten til kjøpe produkter innen kategorier parfyme, hudpleie, hårpleie, sminke  fra kjente merker til lave priser. Selvfølgelig gir vi deg oversikten over hvilke nettbutikker som har Black Friday og Black Week tilbud her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *