Black Week | Black Friday | Cyber Monday Tilbud & Salg 2020

Black Friday Tilbud

Black friday er en shopping dag som opprinnelig kommer fra USA og feires hver år på fredag etter Thangsgiving. Sammen med Cyber Monday markerer det starten på den årlige julehandel med rabatter og gode tilbud.

Vi forbereder deg på årets shoppingfest ved å gi deg en oversikt over nettbutikker som har Black Friday Salg.
Se fram til gode tilbud og rabatter på skjønnhetsprodukter. Noen nettbutikker tjuvstarter Black Friday og har en hel uke en såkalt «Black Week» med fantastiske tilbud. 

BliVakker

Black Week er i gang hos BliVakker og du får fra 25 til 60% rabatt på neste hele sortimentet.

Les mer

Singles Day 11.11 | Få gode SALG på verdens største shopping-dag

Den 11. 11 er internasjonalt kjent som Singles Day og er den dagen hvor det handles mest på nett.

Her et utvalg av nettbutikker innen skjønnhet som har salg og tilbud på Single’s Day. Det gir deg blant annet muligheten til å kjøpe julegaver, fyll til pakkekalender eller bare en liten gave til deg selv til lave priser.

Disse skjønnhetsbutikker har tilbud på Singles Day den 11. 11.BliVakker Logo
Blivakker

BliVakker tyvstarter Singles Day med minst 22% rabatt på nesten alt.
Tilbudet gjelder også på årets julekalender fra merker som Essie, bareMinerals, Decleor, Real Techniques, Makeup Revolution, Babor,

Les mer

Sommersalg 2020 på kosmetikk, sminke, dufter og skjønnhetsprodukter

Sommersalg 2020 Eleven

Med sommeren kommer ofte salg i butikker sammen med det fine været. Vi har samlet butikker som fører skjønnhetsprodukter på nett som har sommersalg i 2020 på denne siden. Dette gir deg muligheten til å kjøpe sminke, make-up produkter, solprodukter, dufter, hudpleie, hårpleie og mer. På salget vil du finne fantastiske sommerdeals som passer til hen, stor, liten, gammel og ung.

Hos nettbutikkene finner du et stort utvalg av sminkeprodukter som blant annet mascara, øyenskygge, leppestift, neglelakk, pudder, foundation, sminkekoster og annet tilbehør.

Du får også tilbud på en mengde sommervarer som blant annet solkrem, after sun produkter, selvbruning og andre produkter som du ikke må gå tom for i Les mer

Romjulssalg på sminke

Romjulssalg er absolutt en fantastisk salgsperiode i løpet av året. Det er blant annet en tid hvor alle de gamle produktene skal ut av butikkene og nye produkter kommer inn.

Romjulssalg

Akkurat nå er årets romjulssalg i gang og du får muligheten til å kjøpe sminke- og andre skjønnhetsprodukter til gode priser.

Og dersom du er blant disse som ikke fikk akkurat det du ønsket deg til jul eller hvis du bare har lyst til å gjøre et godt kupp, er nå den beste tiden til å gjøre akkurat det.

Vi gir deg en oversikt over rabattkoder, tilbudene og kampanjene som … Les mer

Cyber Monday 2020 | Tilbud og Salg

Cyber Monday Salg og Rabatt

Cyber Monday er egentlig nettbutikkens Black Friday og faller på mandagen etter Black Friday og er en av de største shoppingdagene i året.

Her kan du se en oversikt over alle de beste tilbudene på Cyber Monday 2020 innen sminke og skjønnhet fra forskjellige nettbutikker.

Les mer

2 Ukers kampanje hos Vita

Vita har fram til 18. november stort salg hvor du kan se fram til knalltilbud innen sminke, kroppspleie og velvære fra kjente merker som Max Factor, Rimmel, Bio Oil og mange fler. 

Her er en oversikt over hvilke tilbud du kan glede deg til:


3 for 2 på alle julegavesett

Julen nærmer seg med store skritt og dermed også tiden til å kjøpe julegaver til alle sine kjære og nære.  Hos Vita finner du et stort utvalg av julegavesett for både menn, kvinner og barn.

Gavesett er fylt med sminke, hårpleieprodukter, parfyme, duftlys, ansiktsmasker, bodylotion og mange flere velvære-produkter. 

Akkurat Les mer

Nordicfeel lanserer nytt design

Nordicfeel selger parfyme og skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner har vokst raskt de siste årene og er i dag en av Norges største skjønnhetsbutikker på nett.

Akkurat nå har hjemmesiden til Nordicfeel fått et nytt utseende og en skikkelig makeover. For å feire denne forandringen får alle et flott lanseringstilbud med opptil 200 kr rabatt.

Den lilla fargen som er sterkt knyttet til merkevaren beholdes som en primærfarge. Likevel kommer den i en mer moderne tone og ikke fullt så overveldende som før. Sammen med den lilla finnes det nye komplement-farger som turkis, aprikos og rødt som er med … Les mer

Salg hos Nordicfeel

Fram til 16. oktober 2018 har du hos Nordicfeel muligheten til å få en 20 % rabatt hvis du kjøper produkter for mer en 599 kr. 

For å få rabatten må du skrive inn koden «SUPERWEEK20» i kassen etter du har fylt handlekurven med varer for over 599 kr. 

Vær oppmerksom på at tilbudet ikke gjelder på merker som Maria Nila, Maria Åkerberg, Olaplex, Bianca by Nordicfeel, Sensai og L’ANZA og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

Her noen skjønnhetsprodukter for kvinner som befinner seg i sortimentet til Nordicfeel og er blant de mest solgte akkurat nå:

Hudpleie

Les mer