Babor Julekalender 2020

Sminkekalender 2022 | Julekalender med sminke og kosmetikk

Her samler vi en oversikt over forskjellige julekalendere som kan passe deg eller som du kan gi bort som gave til noen du er glad i.


Beauty-Adventkalender 2022

Julekalendere er stadig populære og utvalget av kalendere har de siste årene økt. I tillegg til de vanlige kalendere fylt med sjokolade har det også kommet en hel del med julekalendere som inneholder forskjellig kosmetikk, parfyme, sminke, make-up og andre spennende skjønnhetsprodukter.
Disse har dessuten blitt veldig populære og det har nå kommet mange ulike varianter til både han og henne.
I år dukker det kanskje opp en julekalender i din postkasse, som gjør ventetiden til jul morsommere og mer spennende.

Eksempler på innhold i julekalenderne er neglelakk, hårstylingsprodukter, parfymer, hudkremer, håndkremer, øyenskygge, leppestift, masse fint sminketilbehør, hårpleie, skjeggpleie og annet.

Eller hva med en velvære-adventskalender fylt med 24 momenter av avslapning for kropp og sjel som gjør hver dag til et lite spa-utflukt.

I oversikten vår her finner du adventskalendere som er fylt med skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner fra kjente og populære merker. Dette innebærer blant annet Lumene, NYX Professional Makeup, Essie, Rituals, bareMinerals, L’Occitane, Babor og mange flere.

Hva som kommer i årets julekalendere og hva som skjuler seg bak de 24 lukene venter vi i spenning på å få se.
Vi venter dog at innholdet vil være i samme kategorier som tidligere år.

For alle som har lyst til å lage sin egen sminkejulekalender får du hos oss noen inspirasjoner av hva du kan fylle lukene med.

Ønsker du en ferdig julekalender innen en annen kategori anbefaler vi Advent-Kalender. Her finner du en stor oversikt over ferdige julekalendere og mye annet om jul og adventskalendere.

Oversikten vil jevnlig oppdateres, men enkelte feil kan forekomme. Siden inneholder annonselenker.