ghd | Hårstylingverktøy og Hårpleieprodukter av høy kvalitet

ghd - Good Hair Day

Merket ghd står for «Good Hair Day» (god hårdag) og er verdensleder på området av høykvalitativt og eklsusivt stylingverktøy. Det britiske kultmerket revolusjonerer hårverdenen, ikke bare innen kosmetikk, men fremfor alt innen termisk styling. Enten hårføner, rettetang, varmebørste eller krølltang, ghd-produkter overbeviser med flotte stylingresultater og skånsom behandling av håret. Profesjonell hårstyling for glamorøst utseende selv i hverdagen.

Produkter fra ghd finner du blant annet hos nettbutikker som Lyko, Nordicfeel, Eleven og Bangerhead.

Generelt

Ghd er et selskap for hårpleieprodukter med base i London, Storbritannia. Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powls grunnla merket i 2001. Gjennom frisørsalonger og muntlige anbefalinger ble meket meget kjent og populært på veldig kort tid. Allerede i 2003 startet ghd sin første reklamekampanje som sponsor for det britiske reality-showet «The Salon». I tillegg var ghd også en del av «Australia’s Next Top Model».


Rettetang

Enten du har tykt eller tynt hår har ghd rettetangen som passer til ditt hår og dine behov. Merket bruker infrarød varme som er mye mildere mot håret enn vanlige rettetenger. I stedet for å varme håret utenfra, trenger infrarøde stråler inn i hårets indre først. Siden varmen kan fordeles jevnt derfra, er lavere temperaturer nødvendig. Dermed beholder håret sin naturlige fuktighet og har en langvarig glans. I følge ghd er den perfekte temperaturen for å style håret på en effektivt måte 185 grader.

I tillegg bruker ghd den såkalte ioneteknologien for å style håret enda mer forsiktig. Takket være denne teknologien lagres fuktigheten bedre, forhindrer at håret tørker ut og at håret brekker av. Et annet pluss med rettetangene er at de har et keramisk belegg som er mer skånsomt mot håret.

I tillegg er rettetengene utstyrt med en sovemodus som gjør at den går automatisk i hvilemodus etter 30 minutter. Dette er med på å forhindre brann og bortkastet strøm.


Krølltang

Good Hair Day er ikke bare kjent for rettetenger, men har også et stort utvalg av krølltenger. Med de forskjellige krølltengene kan du lage bølger og krøller i en rekke størrelser og former.

Hver krølltang er utstyrt med den patenterte Tri-Zone tekonologien. Denne muliggjør en jevn fordeling av varmen under stylingen av håret.

Tilsammen består ghd-serien av fire forskjellige typer av krølljern. Hver av dem egner seg for forskjellige looks.

  • Ghd Curve Soft Curl Tong er en av dem og har en diameter på 32 mm og regnes dermed som en stor krølltang. Den er ideel for noen som ønsker seg store og myke bølger eller krøller.
  • Hvis du foretrekker et mindre krølljern, anbefales det å velge ghd Curve Classic Tong. Denne regnes som en krølltang i medium størrelse med en diamter på 26 mm. Perfekt for å style flotte krøller i hele håret for en klassisk, volumiøs look, også med kort hår.
  • Ghd Curve Classic Wand er en stor ovalformet krøllstav som skaper bølger og elegant fall i langt hår.
  • Den fjerde og siste krølltangen fra ghd-serien er ghd Creative Curl Wand. Denne ikoniske krølltangen har en diameter mellom 23 og 28 mm og er designet for å gi deg vakre, strålende krøller som varer.

Hårføner

Ghd-hårfønere sikrer en rask og skånsom tørking av håret takket være en kraftig profesjonell AC motor .

I tillegg er alle hårfønerne utstyrt med en såkalt Ion-teknologi som gir silkemykt, skinnende hår og reduserer frizz.

I sortimentet til Good Hair Day finner man blant annet følgende hårfønere:

  • ghd Aura Air Hair Dryer kommer med den helt nye Laminair-teknologi som gir en konstant luftstrøm på mer enn 65% konsentrert luft sammenlignet med andre hårføner. Ghd Aura Air Hair Dryer har også en ny børsteløs motor som er 60% roligere en tradisjonelle hårfønere. Takket være Cool-Wall-teknologien blir den ytre overflaten og dysen ikke varmere enn 44 grader noe som gjør det lettere å komme nærmere hodebunnen og dermed skaper mer volum.
  • Den nyeste i ghd-serien er Helios. En hårføner som er utviklet av ghds ledende ingeniører i samarbeid med toppfysikere og professionelle stylister. Med en børsteløs motor med lang levetid som konsentrer den kraftige luftstrømmen på 120 kilometer i timen. Det gir hårføneren presis kontroll og gjør stylingsrutinen din mye raskere.
  • Leter du etter noe mindre som passer i bagasjen når du er ute å reiser? Da passer ghd flight hair dryer perfekt for deg. Ghd flight har et sammenleggbart håndtak som gjør det lite og enkelt å ta med seg på turen.

Varmebeskyttelse

ghd Heat Protect Spray

Hvis du bruker rettetang, hårføner, krølltang og / eller andre varme stylingverktøy regelmessig, trenger håret ditt riktig varmebeskyttelse.
185 grader er i henhold til ghd selv den optimale stylingstemperaturen, men for varmeskader er du ikke sikker likevel. Ved bruk av Heat Protect Spray sikrer du optimal beskyttelse for håret ditt. Sprayen passer for alle typer hår, enten det er tykt eller tynt, kort eller langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *